Vem betalar priset?

En regional konferens om kommersiell sexuell exploatering, plattformar, tillvägagångssätt och hur utsattheten bland unga i Norrbotten ser ut.

Bakgrund

Under mars månad i år gjordes 1,9 miljoner besök på de fem största sexköpssidorna i Sverige. Detta enligt en kartläggning av organisationerna Child10 och RealStars. Föutom exploatering av kvinnor förekommer även människohandel och annonser som rör barn på webbplatserna.

I maj 2021 anordnades en nationell konferens för att belysa frågan. Arrangörerna bakom konferensen var Child10, RealStars, Unizon, Roks och Länsstyrelserna i Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland.

Regional konferens i Norrbotten

Nu bjuder Länsföreningen Kvinno- och tjejjourer i Norrbotten och Länsstyrelsen i iNorrbotten in till en regional uppföljning av konferensen. Vi vill belysa utsattheten bland unga i Norrbotten och hur arbetet mot utsattheten ser ut.

Varmt välkommen!

Inget evenemang hittades!
Powered by Modern Events Calendar

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.